Képes Tükör

Képes Tükör

Nagyszerű filmek az Art+ Cinema Filmszínházban a Pannónia Filmnapokon!

A Pannonia Entertainment gazdag filmválogatással rendez filmnapokat 2024. szeptember 5-11. között

2024. szeptember 04. - Kepes.Tukor

Pannónia Filmnapok az Art+ Cinema & Café-ban!

 Nagyszerű filmek az Art+ Cinema & Café-ban a Pannónia Filmnapokon!

Pazar kínálatot nyújt a  Pannonia Entertainment a Pannónia filmnapokon az Art+ Cinema Filmszínházban. Válogatott filmek a legjobbakból, amelyekből egy-egy film megtekintése is nagy élményt jelent, hát még egy egész héten át tartó egész estés bemutatkozás egy hosszú sorozatban a napi teendők utáni exkluzív és igényes  kikapcsolódásban részesít. Aki meghallja a hívó szót, és bekapcsolódik a Pannónia filmnapok gazdag tárházába, garantáltan jó döntést hoz, aki viszont nem szán időt a filmnézésre, az bizony jó dolgokról marad le. Sokszor gondoljuk azt, hogy ismerünk egy általunk nagynak tartott művészt, időnként azt képzeljük, hogy kellő ismerettel rendelkezünk olyan alkotókról, akikre könnyedén nemet mondunk, anélkül, hogy jobban megismernénk, csupán légből kapott vélemények alapján, de aki bölcsen bővíti az ismeretét egy adott művészről, az a nagyszerű filmek után egészen új megvilágításban fedezi fel a művész világ legnagyobbjait, és kellemesen ható jó érzéssel fedezi fel a történetekben a személyes motivációt. 

Történelmi mozitérben hét napon át minden este három teremben a művészet legnagyobb alakjait mutatja be a forgalmazó. Mindezeket történelmi, ismeretterjesztő és hétköznapjainkat egészen közel engedő jobbnál jobb filmek egészítik ki, amelyekben bárki megtalálja a saját érdeklődéséhez legközelebb álló filmtörténeteket. 

Elkezdődött az ősz és véget értek a nyári lazítások, ugyanakkor a szeptember  egy erős programmal indul 2024. szeptember 5. csütörtök és szeptember 11. szerda között a teljes egészében felújított és immár három termesre bővített, digitalizált Art+ Cinema & Café-ban, az egykori Örökmozgóban, ahol a Pannonia Entertainment az eddigi legsikeresebb filmjeinek vetítéseit és idei őszi filmújdonságainak premier előtti bemutatóját.tartja meg és kényezteti azokat a filmkedvelőket, akik érdeklődést mutatnak a válogatott remekművek iránt. A művészet, a mozi és a filmek egymásra leltek a térben és időben, és szerencsésnek mondhatja magát, aki beleérez ennek a jóleső világába és az Art+ Cinema Filmszínházba látogat a Pannónia filmnapokra.

Amikor azt gondoljuk, hogy van elég ismeretünk a legnagyobb művészóriásokról, a Pannonia Entertainment mindig tud új ismereteket és élményeket bemutatni az igényesen válogatott klasszikus művészekről, és mindig jóleső érzéssel és sokkal több háttér tudással gazdagodunk mindegyik film megtekintése után.

Sok kedvenc van a filmek között, és sok átélt filmélmény. Amikor A modern kert festői: Monet-tól Matisse-ig című  filmben megtudjuk, Monet maga tervezte meg a kertjét, és arra is figyelt, milyen színű virágok kerülnek egymás mellé, és mikor borulnak pompába a kertjében a virágok, az ember kedvet kap kertészkedni, és csodálattal ismeri meg, milyen nagy szenvedéllyel tervezték meg a művészek a gyönyörű kerteket.  

Szerepel a válogatásban a Carte Rouge című magyar történelmi dokumentum-játékfilm is, ami nagyon is bele illik a Pannon Filmnapokba. Nagy utat járt be a Gróf Teleki Pál Vörös Térképének történetét bemutató film, amelyet Gróf Apponyi Albert mutatott be Párizsban 1920. január 16-án a Külügyminisztériumban a béketárgyalásokat megelőzően, hogy mentse a hazát és mindent megtegyen, és még annál is többet abban a  lehetetlen helyzetben. Ideje van annak, hogy hitelesen, érthetően érvekkel és tényekkel jusson el a történet a napvilágra, és ennek a része a film.

Pannónia filmnapok az Art+ Cinemában

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4718477459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása