Képes Tükör

Képes Tükör

Találkozzunk a Füvészkertben!

Mindenkit vár az Öko Zsibongó!

2022. március 25. - Kepes.Tukor

 

 A természet nagy ajándék, ahogy a tavasz, a napsütés, a színes virágok és mindaz, ami lelki megnyugvást és a természet szépségét adja nekünk!

A Csak a Nőknek és Nők Világa- World of Women Női Klub csapata még tovább fokozza a gazdag programkínálatával a szuper élményeket. Beköltözteti az Öko Zsibongó rendezvényéhez az Utazó Planetáriumot, ami egészen a csillagokhoz repíti a látogatókat.

Szomorú tapasztalat, hogy sokan vannak még, akik nem jártak a Füvészkertben. Ennek a helyzetnek a javítására  ad nagyszerű lehetőséget az Öko Zsibongó, ahol nem csak a természet szépségét szemlélve kaphatunk lelki békét, hanem rengeteget tanulhatunk az egészséges életről és a környezettudatosságról, amelyeket nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A Csak a Nőknek Női KLub Öko Zsibongó rendezvénysorozata tökéletes lehetőség a Füvészkert felfedezésére és  a tudatos életmódot segítő javaslatok mellett a kikapcsolódásra és a tavaszi felfrissülésre!

Pillanatképeket láthatunk a fotóra kattintva a fotógalériában a Női Klub korábbi alkalmaiból és a 250 éves Füvészkert ünnepségéről, amelyeket csak tovább szépít a lassan beköszönő igazi napsütés az Öko Zsibongóban a Füvészkertben. 

Mindenkit vár az Öko Zsibongó Vasárnap!

A program ingyenes, de regisztrációt kérnek a szervezők. Az alábbi linkeken minden információ megtalálható.

Találkozzunk a Füvészkertben!

"Öko Zsibongó, ahol minden az EGÉSZSÉG- ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁGRÓL SZÓL!"

https://okozsibongo.hu/#rendezveny

https://okozsibongo.hu/#regisztracio

https://okozsibongo.hu/csaladi-regisztracio/

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr8417789566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása