Képes Tükör

Képes Tükör

A minőség érték, az érték minőség, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat nyitott

Ünnepélyesen jelentették be az idei pályázatot.

2024. április 07. - Kepes.Tukor

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot ünnepélyes keretek között jelentették be Budapesten a Benczúr Ház szépséges dísztermében a pályázat elindulásával azonos időben, 2024. március 19-én.

2024-ben is lehet  pályázni az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatán 45 főcsoport több mint 100 témakörében, a Kárpát-régió egész területéről 2024. május 30-ig.

A tervek szerint a sikeres pályázók bemutatására, a kitüntetések és a tanúsított „minőség jelképek” átadására az Országház Főrendiházi Üléstermében kerül sor.2024. szeptember 12-én, a Gazdaság Ünnepén.

Az elnyerhető Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy és a kitüntető cím elismerés, garancia és inspiráció a valódi értékteremtésre és a minőség elnyerésére. Az a szellemiség, amely ennek a jegyében érvényesül, jó hatással van a díjazottra és visszaigazolás a teljesítményre, ami kézzel fogható sikerrel társul.

Részlet a sajtóközleményből:

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója elmondta: „2024-et optimizmussal és elszántsággal várom, hiszen a korábbi évek tapasztalataira építve hirdetjük meg a pályázatunkat, amely nem csak egy verseny, hanem egy közösség is, ahol a szereplők megoszthatják tudásukat és közösen építhetik a jövőt. Az idei Érték és Minőség Nagydíj Pályázat a magas színvonalú minőség és innováció elismerésére irányul. A gazdasági előrejelzések és a stabilizálódó környezet fényében különös figyelmet fordítunk arra, hogy új lehetőségeket tárjunk fel a minőségi fejlődés és innováció terén. Örömmel tapasztaltuk, hogy a hosszú távra tervező vállalkozások a nehézségek megoldásán kívül mindent megtesznek, hogy versenyelőnyre tegyenek szert, s hogy a tanúsított minőség igénye egyértelműen felmerül a termelők, gyártók, szolgáltatók részéről. Többek között ezért is vesznek részt objektív megmérettetéseken, hiszen a kiválók büszke táborához akarnak tartozni. A továbblépés lehetőségét látják abban, ha kiválóságukat egy független bíráló szervezet támasztja alá.”

A védjegyekkel történő minőségtanúsítás több mint negyedszázados múltra tekint vissza. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy elődje a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy 1998 tavaszán indult útjára. E védjegyet – kiterjesztve a teljes Kárpát-régióra – követte 2018-ban a korszerű, nemzetközileg is bevezethető Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy.

„Jól tudod Te édes Népem, hogy csak értelem és szorgalom árán tarthatod meg hazádat: hogy számbeli csekély voltodat csak eszed pallérozásával pótolhatod meg.” /Herman Ottó/

Forrás és további információ nagy részletességgel található a hivatalos honlapon.

https://www.emin.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4418374679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása