Képes Tükör

Képes Tükör

Cuki hangyász bébi született a budapesti állatkertben

Bemutatkozott a hangyász bébi, a legújabb kis jövevény a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

2023. június 16. - Kepes.Tukor

  

A hangyász kölyök lett az új sztár a vakáció kezdetén a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Mindig találunk új meglepetéseket, ha kisétálunk sokak kedvenc helyére, a fővárosi állatkertbe. Nem is olyan régen a zebracsikónak örvendhettünk, közben megszülettek a prérikutyák. A legújabb szenzáció az alig két hetes hangyász bébi, aki május 31-én látta meg a napvilágot, és a mai napon be is mutatkozott a reggeli napsütésben sokunk nagy örömére. Mondhatjuk, hogy ő lett a legújabb cukiság, akiért érdemes kilátogatni az városligeti állatkertbe. Ugyanakkor még nem tudjuk, milyen állatok hozzák el az új bébit a nyáron vagy ebben az évben, akiket majd új kedvencekként köszönthetünk.

A vakáció új kis kedvence jelenleg a hangyász kölyök, aki úgy kapaszkodik az anyja hátára, hogy így biztonságban érzi magát, hiszen még olyan kicsi és anyás, hogy öröm nézni. A nyár beköszöntével egyre élénkebb az állatvilág és virágba borul a kert is, így mindig jól érezhetjük magunkat a természet közelségében és szépségében. Mindig felfedezhetünk új csodát az állatok viselkedésében.

Nem csak a gyerekek kedvenc helye, hanem a nagyoknak is a Fővárosi Állat- és Növénykert. Uccu neki, sétáljunk egy nagyot itt az állatkertben, és érezzük jól magunkat, mert nyár van, és napfény, és számtalan cukiság és szépség, ami felfedezésre vár egy könnyű kis kikapcsolódás keretében.

Íme a Fővárosi Állat- és Növénykert közleménye:

https://zoobudapest.com/ezt-latnod-kell/hirek/hangyaszbebivel-kezdjuk-a-vakaciot?fbclid=IwAR3ZfidE55zm2iEamSaBceNAYk0vW7z7huKgxWAT-QWeh3-rbdDg5Qbp6WI

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr1418147280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása