Képes Tükör

Képes Tükör

Henri Matisse: A gondolatok színe – Remekművek a párizsi Pompidou Központból című tárlat még velünk marad a Szépművészeti Múzeumban a látogatók nagy örömére.

2022. október 18. - Kepes.Tukor

 

 Jó Matisse, köszönöm, hogy eljöttél Budapestre, és láthatunk a Szépművészeti Múzeumban.

Szépművészeti Múzeum: Henri Matisse – A gondolatok színe

REMEKMŰVEK A PÁRIZSI CENTRE POMPIDOUBÓL

A párizsi Centre Pompidou – Musée national d’art moderne remekműveire épülő kiállítás Matisse első tárlata Szépművészeti Múzeumban!

Részlet a Szépművészeti Múzeum oldaláról:

"Hiszek-e Istenben?

Igen, ha dolgozom. Amikor alávetem magam a munkának és szerény vagyok, úgy érzem, valaki segít, hogy olyat alkossak, ami meghalad. Mégsem érzek iránta semmilyen hálát, mert olyan, mintha egy bűvész előtt állnék, akinek nem látok bele a titkaiba. Úgy érzem, megfosztottak attól a tapasztalattól, amit pedig erőfeszítéseim jutalmaként meg kellett volna kapnom. Hálátlan vagyok minden lelkifurdalás nélkül." Henri Matisse

https://www.facebook.com/szepmuveszeti/photos/a.129134917106679/5490974227589361

Henri Matisse – A gondolatok színe

Földszint - 2022. június 30 - november 1.

https://www.szepmuveszeti.hu/kiallitasok/henri-matisse-a-gondolatok-szine-remekmuvek-a-parizsi-centre-pompidoubol/?fbclid=IwAR26aSFooaNTL4hPyaTi_NzIXpAPEdgGKeKRBXE6k2d2DxUywv7GPj3FzK0

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr817957468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása