Képes Tükör

Képes Tükör

Bulgária, Gyula és Békés vármegye az idei díszvendég az Utazás 2024 Kiállításon a Hungexpon

2024. február 16. - Kepes.Tukor

2024. február 22. csütörtök és február 25. vasárnap között megújult formában és tartalommal kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon, az E-bike Test & Show seregszemléjével közösen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, a belföldi Gyula és Békés vármegye.

A Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt hagyományosan az év elején a turizmus szakmának a legnagyobb és legjelentősebb hazai eseménye, amelyen a látogatók a legnagyobb választékát találják meg egy helyen és egy időben a lehetséges utazási célpontoknak, ahol 23 belföldi és 28 külföldi desztináció önálló standon kínálja utazási ajánlatát. Az érdeklődőket közel 150 kiállító, számtalan élmény és értékes nyeremények csábítják a HUNGEXPO A pavilonjába. 

Jó választás volt a külföldi díszvendég, Bulgária vendégszeretetének a felfedezéséhez az idei UTAZÁS Kiállítás beharangozásához szervezett helyszín, amelyre a Bolgár Művelődési Házban került sor 2024. február 16-án, pénteken.

Tihanyi Klára – a Hungexpo, Stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, Őexc. Hriszto Polendakov – a  díszvendég Bulgária nagykövete, Dr. Görgényi Ernő – a díszvendég Gyula polgármestere, Komoróczki Aliz – Gyulai Turisztikai Nkft. ügyvezetője és a szervezésért felelős munkacsoport vezetője, a Békés Vármegyei Kormányhivatal nevében, Sipiczki Róbert - a Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség elnöke, Holczhauser András – a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára, és Szépvölgyi István – díszvendég, a  vitorlazzitthon.hu nevében vett részt a hivatalos tájékoztatón, amelyet Bódy Gergő  moderált. Genát Andrea a fordításban nyújtott segítséget a díszvendég Bulgária nagykövetének a szép magyar nyelvben.

Az utazások kedvelői minden évben készülnek az Utazás kiállítás meglátogatására, hiszen itt gazdag úti helyekkel, nagyon sok színes programmal találkozhatnak, és akár  új útiterveket fedezhetnek fel. 

Idén is jelen lesz az Utazás kiállításon 2024. február 22-25. között 12. alkalommal az Afrika Expo Budapest 22 kiállítóval 17 afrikai ország képviseletében, 500 négyzetméteren a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A Pavilonjában, a 210 A standhelyen!

 

2024. február 22. csütörtök - február 25. vasárnap

Utazás Kiállítás, Budapest Boat Show, Karaván Szalon, E-Bike Test & Show,  Afrika Expo

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Díszvendég Bulgária, Gyula és Békés vármegye

 

Sok információt találunk a rendezvények oldalán.

https://utazas.hungexpo.hu/

https://boatshow.hu/  

https://utazas.hungexpo.hu/e-bike-test-and-show/ 

https://karavanszalon.hu/

http://www.afrikaexpo.hu/ 

https://www.jaratlanutakon.hu/ 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4918327171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása