Képes Tükör

Képes Tükör

Búcsúzik a Dívák & Ikonok kiállítás a Magyar Zene Házában

A világsztárokat felvonultató kiállítás a londoni Victoria and Albert Museumból érkezett Budapestre.

2024. szeptember 29. - Kepes.Tukor

 

Ma még megnézhetjük a Magyar Zene Házában a népszerű világsztárokat felvonultató Dívák & Ikonok kiállítás című kiállítást.

Londonból, a Victoria and Albert Múzeumból érkezett a Magyar Zene Házába a „Dívák & Ikonok” című nemzetközi utazó kiállítás.
Nagy várakozás után a számos hazai és nemzetközi világsztárokat megidéző tárlat Budapesten a sokak által kedvelt ikonikus helyszínen, a Magyar Zene Házban nyílt meg a Városligetben.
Eredeti fellépőruhák, személyes tárgyak és történetek láthatók a búcsúzó tárlaton.
A kiállítás megtekintése után a Dívák és Ikonok bennünk élnek tovább.
További sikeres bemutatókat kívánunk a Dívák & Ikonok kiállításnak hiszen London után Budapest volt az első bemutatkozás, de a tárlat utazik tovább és a következő helyeken is várhatóan nagy lesz az érdeklődés és a személyes tárgyak és történetek így élnek tovább.
Már korábban is hírt adtunk a tárlatról, és most búcsúzunk, de nem felejtjük el a tárlatot, hiszen a digitális világban nyoma marad és a kedvenceinket nem felejtjük el.

https://kepestukor.blog.hu/2024/05/30/a_londoni_victoria_and_albert_museum_divak_ikonok_kiallitasa_budapesten_a_magyar_zene_hazaban_vendeg

Dívák & Ikonok kiállítás
2024. május 18. - szeptember 15.
Meghosszabbítva 2024. szeptember 29-ig!
Kreatív hangtér
Budapest, Városliget
Dívák & Ikonok Kiállítás – Világsztárok a Magyar Zene Házában
Adele, Björk, Marton Éva, Cher, Maria Callas, Koncz Zsuzsa, Madonna, Edith Piaf, Rihanna, Karády Katalin, Britney Spears, Rúzsa Magdi, Whitney Houston, Tina Tuner, Amy Winehouse és még sokan mások. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4618598076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása