Képes Tükör

Képes Tükör

Duna Fesztivál Bölcskén a Szent András Kastélyban

Egész évben nagyszerű programok vannak a felújított kastély megújult helyszínén.

2024. június 29. - Kepes.Tukor

 

Jobbnál jobb programok sora vár mindenkit Bölcskén a 2. Duna Fesztiválon a Szent András Kastélyban

2024. június 28. péntektől június 30. vasárnapig tart a második alkalommal megrendezett DUNA FESZTIVÁL, amelynek a SZENT ANDRÁS KASTÉLY ad otthont a kellemes környezetben.

Érdemes megismerni ezt a kedves helyet, mert jó példája annak, hogy milyen jó dolgok születnek, ha van hozzá lelkesedés és sok sok ötlet. Amit már tudok róla, elég ahhoz, hogy megkedveljem és ajánlani tudjam.

Aki követi a Szent András Kastély történetét és programjait, igazi közösségi és művészeti világot fedez fel magának, amiben a felüdülés és kikapcsolódás gazdag kulturális élményekkel egészül ki.

Egész évben folyamatosan zajlanak a rendezvények, ami mindig kapcsolódik az adott időszakhoz és az ünnepi szokásokhoz, és mindez nem csak távoli vendégekhez szól, hanem a helyiekhez is.

Ma fedeztem fel a hétvégi Duna Fesztivál rendezvényei közt a Generációk között Papp Gyula 70 életműkoncert című  filmet, ami nagyszerű film a magyar filmvilágban, mert több, mint egy hagyományos koncertfilm a sok közül, mert megérint és bennünk marad a film a vetítés után is, és a szeretet és összetartozás nyelvén szól.

A Generációk között Papp Gyula 70 életműkoncert című  filmet Gerebics Sándor rendezte, akinek a CARTE ROUGE című filmjét háromszor is vetítik a Duna Fesztiválon a Szent András Kastélyban a hétvégén, és nem is először, hiszen már a premier előtt is láthatták az érdeklődők ugyanitt a filmet.

Kellemes Duna Fesztiváli élmények várnak mindenkire, aki ellátogat a hétvégén a Szent András Kastélyba, ha már járt ott, akkor azért, ha még nem, akkor meg azért, mert felfedez egy jó helyet, ahol jól érezheti magát.

 Fotók forrása: Edit Belasics, Sándor Gerebics és a Szent András Kastély Facebook oldala

További részletek a honlapon és a közösségi oldalon.

https://www.facebook.com/szentandraskastely

https://szentandraskastely.hu/

https://www.facebook.com/events/1337920890166051/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

https://www.facebook.com/edit.belasics/posts/pfbid0nYJJM9FZpcug9aacj277iysyTektmiXFzgBmzCcYrNNH7uLhLHcyLXgLQD7F1cTUl?rdid=344PwGMKAVx9SEg7



 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr6118437267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása