Képes Tükör

Képes Tükör

„Mesél az asztal – Ünnepi ételek Borbás Marcsival” az ünnepekre készülődve a Csikós udvarban

Új helyszínen nyílt meg a hagyományos adventi szabadtéri fotókiállítás a Budavári Palotanegyedben.

2023. december 09. - Kepes.Tukor

Magyaros karácsonyi ételek titkaiba vezet be a Borbás Marcsi által megálmodott ünnepi szabadtéri kiállítás, amelyet új környezetben, a Lovarda mellett a Csikós Udvarban a Budavári Palotanegyedben nézhetünk meg adventre hangolódva a karácsonyi ünnepkör jegyében.

A gasztronómiai tárlat megtekintése közben meg is lehet kóstolni a Kárpát-medence jellegzetes ünnepi fogásait. Izgalmas, értékes és érdekes módon mutatja be a kiállítás az ünnepi ételeket, amelyekből nem hiányozhatnak a személyes élmények.

Feldíszített karácsonyfa és Betlehem is ráhangol az ünnepekre, ahogy már hagyománnyá vált az utóbbi években a Várkertben.

A hivatalos megnyitóra időzített a természet, eleinte hóeséssel, majd kiadó esővel, így módosultak a tervek, és a Főőrségben kezdődtek a köszöntések. Az időjárás Borbás Marcsi tárlatvezetését már nem akadályozta meg, így első kézből élvezhettük az esőben a tárlatot. Jó példa arra, hogy nem szabad kihagyni az adventi programot.

Kicsit bővebben olvashatunk a szabadtéri tárlatról az alábbi oldalon. 

https://varkertbazar.hu/mesel-az-asztal-szabadteri-kiallitas

A fotógaléria fotói is ráhangolnak a „Mesél az asztal – Ünnepi ételek Borbás Marcsival” című karácsonyi kiállítás megtekintésére egészen az új évbe átlépve 2024.  január végéig. 

Jó kis program mindenkinek. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr3918277509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása