Képes Tükör

Képes Tükör

Halloweeni tökből kapnak enni az állatok

Halloweeni randevúra hív kicsiket és nagyokat ma estére a Fővárosi Állat- és Növénykert

2023. október 27. - Kepes.Tukor

Izgalmas esti programról tájékoztatott a Budapesti Állatkert. A Fővárosi Állat- és Növénykert mindig tartogat meglepetéseket. A sok kedves lakó mellett mindig vannak az aktuális időszakhoz kapcsolódó események.

 

Közlemény a Fővárosi Állat- és Növénykerttől

Élményprogramok, tűzzsonglőrök, bátorságpróba és óriás pókháló szövés

Péntek este 18-tól 23 óráig különleges halloweeni estét rendeznek a Budapesti Állatkertben, kígyósimogatóval, cápás bemutatóval, óriás pókháló szövéssel, tűzzsonglőrökkel, bátorságpróbával, boszorkánykonyhával, családi tökfaragással és sok más programmal.

Bár a tulajdonképpeni halloween, azaz a mindenszentek előestéje csak jövő héten lesz, a Budapesti Állatkertben már október 27-én, vagyis most pénteken izgalmas halloweeni estét tartanak, sok-sok érdekes programmal, látnivalóval, élménnyel. Az Állatkert ezen a napon a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel, majd délután bezár, és este hatkor újra kinyit, már az állatkerti halloweenre érkező látogatók előtt. Az est programjai 22 óra utánig tartanak, és 23 óráig lehet majd az Állatkertben tartózkodni.

Az Állatkert különböző pontjain húszféle program várja a közönséget egész este, a rémségek ösvényétől és a rovarbemutatótól a mérgező és félelmetes növényes standján és a bátorságpróbán át

egészen a boszorkánykonyháig és az óriás pókháló szövésig. Lesz digitális karikatúra készítés, logikai asztal ördöglakatokkal, tündérkert, jövendőmondó banyatanya, családi kézműves tökfaragó műhely, mikromágia és élőszobor bemutató. A vurstli zóna játékai is működnek majd, köztük a több mint 110 éves, falovas Schäftner-körhinta is.

Az este folyamatos programjai mellett több állatos élményprogram is lesz, így például óriáskígyó simogatás, teve-, illetve patástalálkozó, merüléses cápaetetés, sőt még kígyóetetés is. A kert több pontján ismeretterjesztő előadások teszik teljessé a programot, amelyekből kiderül például, hogy mennyire veszélyesek a cápák, vagy hogy van-e félnivalónk a denevérektől.

Három időpontban és három helyszínen lesznek tüzes produkciók, tűzzsonglőr bemutatók, tűztánc show, illetve LED fényzsonglőr show. Emellett hét helyszínen látványos fényfestésben is gyönyörködhet a közönség.

A Halloween az Állatkertben részletes programja az Állatkert hivatalos honlapján olvasható:

https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2023-10-27-halloween-az-allatkertben-2023

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr118244259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása