Képes Tükör

Képes Tükör

Elstartolt az idei Balkan Rally!

A hivatalos megnyitóra a budai Körszállóban került sor!

2023. szeptember 12. - Kepes.Tukor

 

Sok vidám arccal, sok lelkes versenyzővel indult el a visszaszámlálás és az eligazító tájékoztatás. Útjára indulhat a várva várt verseny és mindenki bízik a győzelmében, amelyhez szemmel látható a lelkesedés. A második Balkan Rally versenyigazgatósága hivatalosan megnyitotta a 2023-as versenyt.
Főrendezők: Vértes János Benjámin, Trellay Levente és Oláh Amanda.
A verseny tájékoztatót megelőzően 17:00 órától lehetett a Körszálló parkolójában megtekinteni a 2023-as verseny veterán indulóit, ahogy autóikat regisztrálják és felmatricázzák a másnap induló rajtra. A több, mint 1200 km-es távra olyan különlegességek is neveztek, mint egy 1960-ban Giovanni Michelotti által tervezett Triumph Spitfire, egy Ferdinand “Ferry” Porsche - a Porsche alapítójának, Dr Ing Ferdinand Porsche-nek a fia - által tervezett Porsche 365 C és egy 1972-es Chevrolet Chevell, hogy párat említsünk az 55 rajthoz felsorakozó járműből.
Izgalmas útnak és élményekkel teli napoknak néznek elébe a Balkan Rally indulói, miközben érdekes kihívásoknak és kellemes programnak lehetnek a részesei.
A fotógaléria képein csak bevezetőt láthatunk a készülődés pillanatairól, de így is benne van a lelkesedés és a vidám hangulat. Az út során számos kanyaron keresztül találkozhatnak meglepetésekkel a rallyzók, ami felejthetetlen emlékekkel fogja gazdagítani őket, mert az útvonal, a szervezés és a Balkan Rally ötlete és célja tele van számos lehetőséggel és ötletvarázzsal. Várjuk vissza nagy élményekkel a csapatot, akik bizonyára a következő években is beneveznek a színvonalas programokba.
Bőséges információt találunk a Balkan Rally hivatalos honlapján az eseményről, ahol már most várják a jelentkezőket a következő startra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4618212303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása