Képes Tükör

Képes Tükör

Sikeres lett idén is a Magyar Ízek Utcája

Hömpölygött a tömeg a gasztronómiai kalandozáson.

2023. augusztus 28. - Kepes.Tukor

 

Megkóstoltuk Magyarország Születésnapi Tortáját a Magyar Ízek Utcájában. A rendezvény a Szent István napi rendezvény része volt és a gazdag magyar és Kárpát-medencei gasztronómiának és ízvilágnak adott ünnepi bemutatkozást a Várkert Bazárban és a Várkert rakparton a Duna mellett.

Az államalapítás ünnepének alkalmából idén is életre hívott Magyar Ízek Utcája gasztronómiai rendezvény kitett magáért, és nagyon gazdag kínálattal várta az érdeklődőket, akik meg is érkeztek, és megkóstolhatták az igazi magyar ízeket, és az egész Kárpát-medence jellegzetes ételeit.

Nem maradt ki a sorból a születésnapi Ország torta és a Szent István napi kenyér sem, amelyet érdeklődve vettek körül az ünneplő emberek.

Az évek óta kiállító gasztro mestereket kedves ismerősként köszönthettük, akik úgy búcsúztak el tőlünk a finom  bugaci gulyás elfogyasztása után, hogy jövőre is jönnek és találkozhatunk velük, így már most e kedves hívó szavak után készülhetünk a következő évi neves eseményre, ahol jót ehetünk és ihatunk csodálatos környezetben a Duna partján a Várkert rakparton a Várkert Bazár előtti területen az Erzsébet híd és a Lánchíd közötti partszakaszon. Az időjárás is kedvezett a gasztronómiai kalandozáshoz. Nem maradt el a jókedv és az érdeklődés is nagyon nagy volt.

A fotóra kattintva megnyíló fotógalériában visszatekinthetünk a mostani rendezvényre, és készülhetünk a következő ünnepi eseményre.

Boldog Születésnapot Magyarország! Boldog Születésnapot magyarok az egész Kárpát-medencében! Együtt ünnepeltünk és ezután együtt fogunk ünnepelni a Szent István napon a Magyar Ízek Utcájában Budapest szívében, ahol minden magyar otthon van, nem csak az ünnepeken, hanem egész évben.

Jó hír az ünneplőknek, hogy a Születésnapi Ország Torta számos cukrászdában továbbra is kapható és van, ahol kedvezőbb árakon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr2818202457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása