Képes Tükör

Képes Tükör

Balatoni kiállítás látható a Várkert Bazárban!

A „100 év szezon – Építészeti emlékeink a Balaton-parton” című szabadtéri tárlat várja a látogatókat a Várkert Bazár Glorietthez vezető rámpáján.

2023. július 21. - Kepes.Tukor

 

Ki ne emlékezne vissza jó szívvel a balatoni nyaralásokra és az ismert nyaralóhelyekre, beleértve a Balaton szépsége mellett annak építészeti környezetét? Szeptember közepéig Budapesten is felidézhetjük a kellemes emlékeket a Duna partján a Várkert Bazár szabadtéri tárlatán.

Az új kiállítás száz év jellegzetes építészetét mutatja be korabeli fotókkal és napjaink színpompás felvételeivel, kiegészítve az épületek történetének leírásával, amelyek igényesen megtervezett tablókon tekinthetők meg akár a vidám nappali fényben és napsütésben, vagy éppen az esti nosztalgikus díszkivilágításban. A kiállítás összeköti a Balaton épülettörténetét a múlttal és a jelennel. Eközben egy kellemes séta keretében visszatekintést ad a száz év történetébe.

Ki ki tovább gondolhatja a látottakat és felidézheti saját kedvenc Balaton-parti épületeit, de a séta a szabadtéri térlaton bizton tovább gazdagítja ismereteit a kedvenc nyaralóhelyek építészeti emlékeiről  száz év távlatában.

Ami szép és jó ebben az egészben, az a Balatoni Nyár, amelynek népszerűsége tagadhatatlan. 

Ezeknek a nyári emlékeknek nyújt a „100 év szezon – Építészeti emlékeink a Balaton-parton" című szabadtéri tárlat megtekintése kellemes érzelmekkel teli gondtalan kikapcsolódást.

Irány a szabadtéri kiállítás felkeresése a Balaton-parti épületek bemutatásáról a Várkert Bazár Glorietthez vezető rámpáján.

A személyes látogatás a helyszínen ad igazán maradandó élményeket, a fotógaléria bőséges fotói pedig arra várnak, hogy felkelthessék az érdeklődést a tárlat megtekintéséhez.

„100 év szezon – Építészeti emlékeink a Balaton-parton”

Szabadtéri kiállítás 2023. szeptember közepéig

a Várkert Bazár Glorietthez vezető rámpáján

Bővebben olvashatunk a kiállításról a rendezvény  hivatalos honlapján.

 https://varkertbazar.hu/100-ev-szezon-epiteszeti-emlekeink-a-balaton-parton?fbclid=IwAR1FFl61ekcx4n8gH_Oh0htUi5DA3W71RUOJruN6_Lvd0yeWEGlUXaC4bqE

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr2818174390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása