Képes Tükör

Képes Tükör

Richweisz Edina mutatkozott be alkotásaival a  Mamaison Residence Izabellában

 Az AD HOC Fine Art Gallery / Mamaison új kiállítása remek nyári felüdülést nyújt művészetkedvelők számára.

2023. július 19. - Kepes.Tukor

 

 Richweisz Edina – Imaginációk című kiállításának megnyitóján jártunk a Mamaison Residence Izabella Fine Art Gallery kortárs művészeti galériában.

A művésznő és egyben restaurátor Richweisz Edina saját festményei és válogatott másolatai láthatók a falakon, amelyek jól tükrözik különös festői világát és szakmai tehetségét.

A kiállító művésznő alkotásai remekül illeszkednek a Mamaison Residence Izabella Fine Art Gallery kiállítóterébe, amelynek megtekintése kellemes kulturális élménnyel gazdagítja a látogatót.

Molnár Eszter művészettörténész megnyitó beszéde és méltatása mellett Gálffy Márton egyedi zenéje és műsora látványosan magával ragadta a megnyitó ünnepség résztvevőit.

Csató Tamás, az AD HOC Fine Art Gallery / Mamaison vezetője a köszöntők után egy kötetlen beszélgetésre és egy kellemes vendéglátásra invitálta a megjelenteket az új kiállítás megtekintése mellett.

A festmények augusztus 21-ig láthatók a Mamaisonban.

Richweisz Edina - Imaginációk

AD HOC Fine Art Gallery / Mamaison

Izabella u. 61., Budapest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr7018173396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása