Képes Tükör

Képes Tükör

Szarvas István is dedikált a 94. Ünnepi Könyvhéten

Sokadik alkalommal örvendeztet meg bennünket interjú köteteivel Szarvas István író, újságíró.

2023. június 09. - Kepes.Tukor

 

Részt vettünk Szarvas István író, újságíró Kérdeztem-Válaszoltak VII. könyvének bemutatóján és dedikálásán a 94. Ünnepi Könyvhét programjaként 2023. június 9-én, pénteken délután a Vörösmarty téren a SpringMed Kiadó 58. pavilonjánál, ahol Végh Rita a Kiadó vezetése részéről kellemes fogadtatásban részesültünk finom kávé és kellemes beszélgetés mellett. Szarvas István író, újságíró finom borral érkezett a dedikálásra, amellyel megvendégelt minket.

Gratulálunk a szerzőnek és a kiadónak az ünnepi kötethez, amely után érdeklődve várjuk a következő megjelenéseket. Szarvas Istvánról elmondhatjuk, hogy az egyik legaktívabb interjú készítő mestere a szakmának. Most már a hetedik kötettel örvendeztet meg minket. Túl van sok száz interjún, ahol mindig az emberi oldalát emeli ki az ismert interjú alanyoknak, ezáltal közelebb hozza őket az olvasókhoz, és bemutatja nekünk őket egy kellemes interjú beszélgetés formájában.

Igazi könyvheti újdonság volt a közös dedikálás, amikor két szerző egyszerre dedikálta egymásnak a köteteit. Örömteli pillanatoknak lehettünk részesei, amelyekbe a képre kattintva a képgalérián keresztül bepillantást nyerhetünk.

Az ünnepi könyvhét mindig ünnepi pillanatok sokasága, ahol érdemes időt tölteni. A gazdag könyvkínálat és a programok sokasága biztos könyvélményekkel jár. A hétvége még előttünk van jó alkalmat adva a nagy találkozásokra a könyvszakma izgalmas világában.

A 94. Ünnepi Könyvhét programja rendkívül gazdag. A könyvajánlatoknak se szeri se száma. Kicsiknek és nagyoknak is rengeteg könyvélményben lehet része. Pár év, és köszönthetjük a 100. Ünnepi Könyvhetet. Sok beszélgetés, sok találkozás, sok könyv biztosítja az önfeledt kulturális kikapcsolódást. Kellemes időtöltést mindenkinek az Ünnepi Könyvhét forgatagában.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr1718143150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása