Képes Tükör

Képes Tükör

Simet László átsétált a Duna felett

Az „Egy húron pendülve” címmel megrendezett kiállítás időben és helyben is kapcsolódott a bravúros mutatványhoz.

2023. április 17. - Kepes.Tukor

 

Az emberi képesség csodájáról tett tanúbizonyságot az érdemes művész címmel kitüntetett Ifj. Simet László artistaművész, aki a 10. Színházi Olimpia nyitányának programjaként bevállalta a szülővárosaként szeretett Budapesten a biztosítás nélküli átkelést Buda és Pest között a Duna felett kifeszített kötélen az időjárási nehézségek ellenére, miközben egy pillanatra előbújt a nap és az eső is megvárta a sikeres átkelést, és csak ezután kezdte áztatni a hazatérő érdeklődőket az égi magasból.
Gratulálunk az egyedülálló teljesítményért, amely egyben világszenzáció és bemutató arra, hogy mire képesek a magyarok, különös tekintettel azok, akik kifejezik, hogy szeretik a hazájukat és nagyszerű dolgokra képesek.

A szenzációs produkcióval egy időben nyílt meg a Magyar Fotográfiai Egyesület Belgrád rakparti székházában a Pesti Szabad Szalon, a Pesti Szabad Szalon Extra és az Arany Oroszlán Kulturális Egyesület „Egy húron pendülve” címmel megrendezett kiállítása Kelemen Ilona Cikka drótszobrász, Szintai Katalin festőművész és Bubelenyi András festőművész alkotásaiból. A remek helyszín csodálatos panorámát biztosított ifj. Simet László bravűros és látványos Duna feletti átkelésének a megtekintéséhez.

Kelemen Ilona Cikka drótszobrász alkotóművész alkotásai, mint a pitypang és a madarak remek összhangban mutatkoztak be az artistaművész mutatványának előterében.

Minden elismerést megérdemel a bátor ifj. Simet László szenzációs mutatványa, amellyel erősbítette a magyarok különleges képességeinek jó hírnevét.

Az „Egy húron pendülve” címmel megrendezett kiállítás időben és helyben is kapcsolódott a bravúros mutatványhoz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr9818104178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása