Képes Tükör

Képes Tükör

200 fotóból álló szabadtéri kiállítás látható a Magyarország 365 fotópályázatra beküldött alkotásokból a Duna parti Duna-korzón

2023. március 19. - Kepes.Tukor

 

 

„Magyarország képei" címmel nyílt szabadtéri kiállítás a Magyarország 365 fotópályázatra az elmúlt négy évben beküldött és a pályamunkákból kiválasztott 200 alkotásból. A kiállítás a március 15-i ünnepi programokhoz kapcsolódva 2023. március 14. és április 10. között látható Budapesten a Duna-korzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti szakaszon.

Mind a nappali fényben, mind az esti kivilágításban kellemes programot nyújt a tárlat megtekintése az arra sétálóknak és a célirányosan érkezőknek egyaránt azzal a felhívással, hogy akármelyikünk pályázhat a várhatóan a jövőben is meghirdetésre kerülő Magyarország 365 fotópályázatra.

A Magyarország 365 fotópályázat hivatalos oldala az alábbi linken található.

https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr718075346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása