Képes Tükör

Képes Tükör

Megnyílt az Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásár a Bálnában Budapesten

2023. március 02. - Kepes.Tukor

 

 A fotóra kattintva megnyíló fotógaléria számos fotón keresztül prezentálja a rangos eseményt.

Igazán színpompás művészeti pompába öltözött a Bálna Rendezvényközpont a tavasz első napján a Duna parton.

Az illusztris helyszín tökéletes harmóniában van a kiállító galériák művészeti megjelenésével, ahol már hazaér az Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásár 2023. március 2. és 5. között.

Az ünnepélyes megnyitón ellepték a meghívott vendégek a Bálna terében a művészeti kiállítást, ahol szédületes bemutatót tartottak a Magyar Nemzeti Balettintézet fiatal művészei, akik szemmel láthatólag minden tudásukat beleadták a bemutatójukba, miközben boldog mosollyal az arcukon köszöntötték a megnyitóra érkezett Herczeg Anitát és Áder Jánost, a volt köztársasági elnököt, és feleségét, akik a jószolgálatiság jegyében aktívan segítik a covid árvákat, és az Art and Antique Művészeti Kiállítás és Vásár által felvállalt online jótékonysági felajánlást is erősítik jelenlétükkel, amellyel láthatólag nagy örömet szereztek a fellépő balettnövendékeknek. Csodálatos bemutatónak lehettünk részei, ahol a gyermekek és fiatalok olyan sikeres táncot adtak elő, amellyel tökéletesen elbűvölték a megjelent vendégeket.

Nem felejtkeztek el a művészeti vásáron a fiatalon elhunyt Móricz-Sabján Simon fotóművészről, akinek az emlékkiállítása a napokban nyílt meg „In Memoriam Móricz-Sabján Simon” címmel az Einspach Fine Art & Photography Galériában.

„A rangos eseményhez jótékonysági online aukció is kapcsolódik, amelynek tárgyait a kiállító galériák ajánlják fel: az Axioart felületén március 5-ig lehet licitálni az árverésre, a befolyt összeget pedig az Operaház Balettnövendékeiért Közhasznú Alapítvány javára ajánlják fel. Az Alapítvány hozzájárul a hazai balettképzés népszerűsítéséhez, szakmai és pénzügyi támogatás révén új produkciók létrehozásához, továbbá támogatni kívánja a növendékek színpadi produkciókban való szerepvállalását. Ösztöndíjakkal támogatja az arra érdemes és rászoruló fiatalokat, többek között Ukrajnából menekült balettnövendékeket, de támogatja az intézet balettmestereinek oktatási tevékenységét is.„ (Art and Antique)

Garantált a kulturális felüdülés és a jótékony kikapcsolódás a kellemes helyszínen a tavaszváró március kezdő napjaiban a gazdag művészeti élményeket nyújtó Art and Antique Művészeti Kiállítás és Vásár látogatóinak a szép Duna partján a Bálna Budapest Rendezvényközpontban.

Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásár

2023. március 2. és 5. között

közel 40 kortárs és klasszikus műtárgyakat kínáló galéria, aukciósház és műtárgy kereskedő kiállítóval

a Bálna Budapest Rendezvényközpontban.

Folyamatosan bővülő részletek és aktualitások találhatók a rendezvény internetes oldalán.

https://www.facebook.com/ArtAndAntiqueBudapest

https://art-and-antique.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr7618062174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása