Képes Tükör

Képes Tükör

Élet öröm a mindennapokban.

2022. július 08. - Kepes.Tukor

 

Muszáj örülni az életnek, és amíg lehet, muszáj embernek maradni az embertelenségben.

Az életünk esély arra, hogy jól éljük meg, de ha nem próbáljuk meg jól élni az életünket, azzal magunk alatt ássuk a vermet.

Az élet nem az anyagi dolgok miatt van, hanem annál sokkal többet jelent, de mindannyian felelősök vagyunk azért, hogy mit adunk át magunkból, a jó életérzést, vagy a rossz érzületet. A DOLGOK JÖNNEK, MENNEK, DE nem a dolgokért élünk, hanem hogy úgy éljük meg a dolgokat, hogy az nem akadályoz meg abban, hogy rájöjjünk, célja van az életünknek, és ezt a célt magunknak kell megtalálnunk. A sikert akkor érjük el, ha elfogadjuk magunkat az élet ajándékának és a látszólagos és sokszor valóságos nehézségek ellenére is szeretjük az életet annak minden esélyével, szépségével és bánatával együtt.

Az élet csoda, és minden embernek el kell jutnia arra, hogy az életet tisztelni kell. Annyi szépség van, ami a teremtés csodáját hirdeti, és annyi tévedés, ami elfedi a lényeget, hogy muszáj megtalálni az élet szépségéhez és szeretetéhet való utat. Minden perc drága, és minden idő ajándék. Csak a jó irányba tett lépések tudnak javítani a káoszon. Csak az élet tisztelete után lesz béke a világon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr2417878093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása