Képes Tükör

Képes Tükör

Csodás nap a fügefa mellett

2021. július 24. - Kepes.Tukor

Szép nyári napon gyönyörű napsütésben egy nagy fügefa társaságában igyekszem bemutatni a rózsavirágúak rendjében és az eperfafélék családjában kimagasló helyet betöltő kedves gyümölcsfámat - nem az enyém, de a kedvencem – a napsütötte budai kertben.

A gyümölcsök már kézbe vágynak, hogy a frissen a fáról szedett méznél édesebb gasztronómia gazdagságban pompázó termések széppé varázsolják a napunkat. A pompás ízek nem csak az ízvilágunkat kényeztetik, de bearanyozzák a lelkünket is.

Baráti társaságban eltöltött napunk így lett még teljesebb és emlékezetesebb. A természet ránk talált, ahogy mi is felfedeztük, milyen csodálatos lehet az életünk, ha észrevesszük a természet ajándékait, amelyet most a gyümölcsökben gazdag nagyra nőtt bibliai képekből is megismert szép fügefa jelentett nekünk. Beragyogta a nap a kedvenc fügefát és vele együtt minket is örömmel töltött el.

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr6216637368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása