Képes Tükör

Képes Tükör

Ünnepélyes könyvbemutató a Damjanich utcában a Szent Máté Kulturális Központban

Erdő Péter - Beszélgetések az imádságról és a szentségekről

2021. június 05. - Kepes.Tukor

Nagy érdeklődés mellett tartotta meg a Mária Rádió Erdő Péter bíboros úr Beszélgetések az imádságról és a szentségekről című könyvének bemutatóját a Szent Máté Kulturális Központban (Budapest, Damjanich u. 50, 1071).

Mária Rádió

Erdő Péter - Beszélgetések az imádságról és a szentségekről

"Az elmúlt években a Mária Rádió beszélgetések egész sorát folytatta Erdő Péter bíboros úrral. Ezek hitünk bemutatásának alapvető témái köré rendeződtek. Szó volt az Apostoli hitvallásról, a Tízparancsolatról, a Miatyánkról és a Szentségekről egyaránt. Az egyes beszélgetések két típust alkottak: egyrészt inkább elmélkedések, monológok voltak, másrészt valódi párbeszédek. Gyakran megesett, hogy egy-egy témának két műsort szenteltünk. Az egyik inkább előadás jellegű, a másik kötetlen beszélgetés formájú volt. A nagy érdeklődés és a hallgatói kérések miatt merült fel a beszélgetések szerkesztett, könyvként megjelenő kiadásának gondolata. (...)

Ajánlom e könyvet a hitoktatóknak, a keresőknek, azoknak, akik elfordultak, akiben megszólalt a megismerés vágya, aki érteni akarja a világ vezető vallásának alapvető tanításait, magyarán ajánlom mindenkinek e kötetet, aminek eredeti hanganyagát bárki megtalálja a Mária Rádió podcast felületén és honlapjának archívumában."

Részlet Szabó Tamás, a Mária Rádió elnökének a könyvhöz írt előszavából

 A bejegyzéshez készített fotóimat a képre kattintva lehet megtekinteni fotógalériában .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr6116582788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása