Képes Tükör

Képes Tükör

Minden idők focija címmel nyílt kiállítás az Országos Széchényi Könyvtárban és a Várkert Bazárban a németországi labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából

Minden meccsnapon SZURKOLJ VELÜNK! - a Nemzeti Sport és a Várkert Bazár szurkolói teraszán az Öntőház udvaron

2024. június 21. - Kepes.Tukor

 

A Budavári Palotanegyedben mindig kapcsolódnak a kulturális ajánlatok az aktuális időszakhoz. Így van ez most is. Szurkoló terasszá alakult a Nemzeti Sport és a Várkert Bazár  jóvoltából az Öntőház udvara, ahol folyamatosan lehet szurkolni a foci EB élő közvetítésein a természet lágy ölén a Duna partján a Várkert Bazár kellemes napos oldalán. 

Mindemellett a focilázhoz leginkább kapcsolódó kiállítások is nyíltak Minden idők focija címmel az Országos Széchényi Könyvtárban és a Várkert Bazár szabadtéri oldalán a németországi labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt.

Kellemes kikapcsolódásban és izgalmas szurkolásban lehet elmerülni a foci világában követve az aktuális mérkőzéseket, séta közben a népszerű focisztárokat  felsorakoztató szabadtéri tárlaton és a focitörténeteket felidéző kiállításon az az Országos Széchényi Könyvtárban,

Foci itt, foci ott, foci mindenütt a foci EB alatt a Budavári Palotanegyedben a Várkert Bazárban számtalan kísérőprogrammal. Érdemes böngészni a kapcsolódó honlapokat és elindulni a helyszínekre, ahol igazi fociélményekkel gazdagodhatunk.

A fotóra kattintva megnyíló képgalériában a nyitónap fotóit láthatjuk.

Minden meccsnapon SZURKOLJ VELÜNK!

2024. június 15. - július 14..

 Helyszín: a Nemzeti Sport és a Várkert Bazár szurkolói terasza az Öntőház udvaron

„Kell egy csapat” Sándor Pál: Régi idők focija

„Minden idők focija” Futball- és kultúrtörténeti időszaki kiállítás nyílt az Országos Széchényi Könyvtárban és a Várkert Bazárban a németországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtja alkalmából.

„Minden idők focija” - új időszaki kiállítás az Országos Széchényi Könyvtár dísztermében

2024. június 15-étől július 14-éig, keddtől szombatig 10 és 18 óra között tekinthető meg.

Útban a szurkolói teraszhoz, a Glorietthez vezető rámpán látható a „Minden idők focija” szabadtéri tárlat.

A Szurkolói teraszon a Várkert Bazár Öntőház udvarán.élő közvetítésben lehet követni az aktuális mérkőzéseket kellemes környezetben a szurkolókkal közösen.

Minden idők focija - új időszaki kiállítás

Helyszín: Az Országos Széchényi Könyvtár díszterme

A tárlat 2024. június 15-étől július 14-éig,

keddtől szombatig 10 és 18 óra között tekinthető meg.

Budapesten a németországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtja alkalmából az Országos Széchényi Könyvtár, a Nemzeti Sport, a Várkapitányság és Az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány együttműködésében a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot kísérő programsorozat részeként

Köszöntőt mondott Rózsa Dávid, az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatója.

Beszédet mondott Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője és

Papp Gábor, a Várkapitányság turisztikai- és rendezvényigazgatója

Az esemény moderálta Csisztu Zsuzsa, a Nemzeti Sport főmunkatársa.

Szurkoljunk együtt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr2118432883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása