Képes Tükör

Képes Tükör

Könyvbemutatóval tisztelegtek Jankovics Marcell 80. születésnapján a nagy művész előtt az Uránia Filmszínházban

„Jankovics Marcell 80 – Útravaló gondolatok Jankovics Marcelltól” címmel jelent meg az emlékkötet.

2021. október 23. - Kepes.Tukor

 

Jankovics Marcell Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, grafikusművész, művelődéstörténész 80. születésnapján, 2021. október 21-én mutatták be a „Jankovics Marcell 80 – Útravaló gondolatok Jankovics Marcelltól” című kötetet az Uránia Filmszínházban.

Kurucz Éva újságíró, aki egyben a kötet szerzője, a könyvbemutatón is megszólította azokat a barátokat,  munkatársakat, akik a kötetben is megosztották gondolataikat a 80 éve született Jankovics Marcellről. A gazdagon illusztrált személyes hangvételű interjú kötetben megelevenednek az emlékek, az élettörténetek és az egész életút, amelyet Jankovics Marcell még a kötet lezárása előtt elolvasott, de a nyolcvanadaik születésnapjára megálmodott könyvbemutatón már csak az égből lehetett jelen az őt szerető tisztelők között.
A születésnapi megemlékezésen részt vett a család, a barátok, a munkatársak és a tisztelők nagy száma. A kötet segít továbbélni a remekművet és jobban megismerni az életutat, amelyet köztünk járt Jankovics Marcell, a művész, a barát, a nagy tehetséggel megáldott géniusz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr3316733668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása