Képes Tükör

Képes Tükör

Nőnapi gondolatok

2024. március 08. - Kepes.Tukor

dscn4245.JPG 

A nők világa olyan, mint a tenger, csodálatos, titokzatos, szeszélyes és lenyűgöző, sokszor csendes, néha haragos, kiszámíthatatlan, és megnyugtató, a nap fényét csillogó tükröződésében adja vissza minden olyan tekintetben, amely elidőzik a tenger szépségében.

A nők világa az anyaság és a gyermekség. A nők csodája a születés titka, mindenki része ennek a nagy titoknak, amely magában hordozza a csodát és a teremtést.

A nők szépsége olyan, amire érzékeny a férfi világ. A teremtés teszi teljessé ezt az érzékeny világot. Boldog, aki felfedezi azt a nagy titkot, miért jó nőnek és férfinak lenni a szó nemes értelmében. Csak akkor válik igazzá, ha mindkét világ felfedezi az egymásra találás forrását.

A nőnap csak egy nap a tavasz kezdetén, de a megbecsülés és tisztelet egész évre kitart és erőt ad. Az a szépsége az egésznek, hogy sok minden jó van a nőkben, amire a férfiaknak szüksége van, és ugyanez fordítva is igaz. Akkor tudunk ünnepelni igazán, ha felfedezzük és tiszteljük ezt a nagy titkot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr4218349333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása