Képes Tükör

Képes Tükör

Várkert Advent - Iparművészeti vásár a Várkert Bazárban

Művészet, élmény, kikapcsolódás, divat és design az ünnepi készülődés jegyében.

2023. december 09. - Kepes.Tukor

 

Közeleg a Karácsony. Tele van a város szebbnél szebb vásárokkal. Az ajándékok választéka nagyon bőséges. Attól lesz értékes egy kiválasztott tárgy, ha a szívünkkel választunk, gondosan elgondolkodva, minek örülne legjobban az, akinek ajándékozunk. 

Ha csak azokra gondolunk, akik a legközelebb állnak hozzánk, akkor burokban élünk, és nem vesszük észre, hogy milyen fontos lenne azokat is észrevenni, akik rászorulnak a jóságra és a szeretetre. Lehet, hogy egy apróság is életre szóló emlékké válik azoknak, akiket nem vesz körül sem a bőség, sem a jóság, sem a szeretet.

A Várkert Bazár Rendezvénytermében megrendezett iparművészeti vásárban igényes, színvonalas, gondosan zsűrizett dekoratív alkotásokra találhatunk, amelyek elismert művészek keze nyomát dicsérik. A kinti hidegben egy rendkívül exkluzív, kellemesen meleg és ünnepi hangulatot idéző helyen válogathatunk a sok sok művészeti alkotások között, amelyek nemcsak dekorációk lehetnek egy szép otthonban, hanem nagyon is praktikus személyre szabott ajándékok, legyen az egy finom sapka vagy sál, ékszerek vagy az ünnepi díszek különös fényekben játszó ajándék tárgyak. 

Attól lesz szép az ünnepünk, ha szeretettel várjuk, és nem teherként tekintünk a kötelezőnek érzett ajándékok  kiválasztásához. Attól lesz szép, hogy örömmel akarunk ajándékozni és készülődni.

A Herczeg Anita asszony fővédnöksége alatt megrendezett ünnepi vásár megnyitóján Áder János korábbi köztársasági elnök házastársa személyesen vett részt, ahol az adakozás fontosságára is felhívta a figyelmet a karácsonyi készülődés idején. Herczeg Anita szavait megerősíti a sok jótékonysági tevékenységben való aktív részvétele és támogatása, amelyek közül kiemelkedik a covid árvák támogatására létrehozott Regőczi Alapítvány.

A Várkert Bazárban immár hagyományosan megrendezett igényes és ízléses iparművészeti vásár e hétvégén és jövő hétvégén is nyitva van. A program közben akár mi is alkotókká válhatunk a kapcsolódó kézműves programokon, ahol iparművészek vezetnek be az ajándékkészítés rejtelmeibe.

Jónak lenni jó, adni jó, ünnepelni jó, ahogy az ünnepekre készülődni jó, ha a szív vezérel.

Az aktuális hírek követhetők a Várkert Bazár közösségi oldalán.oldalán.

https://www.facebook.com/artbazaaradvent

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr6018277381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása