Képes Tükör

Képes Tükör

Balaton RETROspektív szabadtéri kiállítással köszönti a Várkert Bazár a Balaton RETRO szerelmeseit

Egész nyáron Várkert Bazár!

2022. július 09. - Kepes.Tukor
Balaton RETROspektív címmel nyílt új ingyenes szabadtéri időszaki kiállítás a Budai Várban a Várkert Bazár impozáns kerti teraszán.
Vízcsobogás, szökőkutak és a rózsa teraszok közelségében idézhetjük fel balatoni emlékeinket. A Balaton nekem is a magyar Riviéra. A Balaton örök élmény. Élvezetes program a nyári hónapokban a  kellemes séta közben felidézni a nagy csobbanásokat a hűsítő magyar tengerben, miközben hallgathatjuk a várkerti vízcsobogást. Hangulatos utazást tehetünk térben és időben a Várkert Bazár nyári szabadtéri kiállításán.
A Várkert Bazár a Budai Vár különleges része, amely helytörténeti szempontból is retro hangulatot áraszt. Jó ide elsétálni, szép környezet, tisztaság, napfény és szép rózsakert, szökőkutas vízcsobogás, kellemes hely, ahol a kulturális élet számos műfajban megjelenik.  Felüdülést, értékes kikapcsolódást, felfrissülést nyújt mindenkinek, aki ellátogat a Budai Várnegyed Várkertjébe. Aki már járt itt, felfedezte a hely varázsát, aki még nem fedezte fel a Budai Várhoz tartozó Várkert Bazár rejtett kincseit, a Balaton RETROspektív című új ingyenes szabadtéri időszaki kiállítás nagyszerű hátteret biztosít.
A Balaton RETROspektív című tárlat 2022. szeptember közepéig látogatható. A nappali és esti fények egyaránt kellemes hangulatot biztosítanak a kiállítás megtekintéséhez.

A fotóra kattintva megnyíló fotógalérián keresztül bepillantást nyerhetünk a kiállításra és a helyszínre.

https://varkertbazar.hu/esemenyek/balaton-retrospektiv-kiallitasmegnyito

További naprakész információk olvashatók az alábbi oldalakon.

https://varkertbazar.hu/

https://www.facebook.com/varkertbazar

https://varkertbazar.hu/esemenyek

https://varkertbazar.hu/esemenyek/mufajok-talalkozasa

Pereg a nyár a Várkert Bazárban.

A Várkapitányság a fellépők egy részének jelenlétében mutatta be azt a színes programsorozatot, amellyel biztosítják a kulturális műfajok széles választékát a nyári hónapokban is az érdeklődőknek.

https://varkertbazar.hu/hirek/indul-a-nyar-a-varkert-bazarban

A képgalériában betekintést láthatunk az izgalmas programok ajánlásába a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr1717878101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása