Képes Tükör

Képes Tükör

Megújult a perzsa leopárdok és a szibériai tigrisek kifutója a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Közeledik a Farsang ünnepe is az Állatkertben.

2023. január 27. - Kepes.Tukor

A fotóra kattintva megnyíló fotógaléria sok fotón keresztül ad ízelítőt a népszerű helyről.

Birtokba vették megújított otthonukat a perzsa leopárdok és a szibériai tigrisek az Állatkertben.

Első látogatásom volt itt ma az új évben. Itt béke honol. A leopárdok és a tigrisek gyönyörűek. A felújított kifutón mi is jobban tudjuk csodálni őket.

Nyílnak a hóvirágok. Készülődnek a közelgő farsangra a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kicsiket is nagyon várják jelmezekbe öltözve.

De jó az Állatkertben! Itt most csend és béke honol, miközben tigriseket, leopárdokat, oroszlánokat és számos állatot kereshetünk meg. Itt mindig találkozunk meglepetésekkel és kedves eseményekkel. Itt fellélegezhetünk. Itt mindig jó. Szeretek itt sétálni, és nézegetni a természetet, mert e természetben sokszor nagyobb a rend, mint az emberek között. Pedig az emberek között is lehetne békés rend.

Február első hétvégéjén farsangi mulatsággal is készül Fővárosi Állat- és Növénykert, amelyre minden gyermeket és felnőttet vár sok programmal.

Többet megtudunk a részletekről az alábbi linken.

https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2023-02-04-farsang-az-allatkertben

https://zoobudapest.com/ezt-latnod-kell/hirek/lakasfelujitas-a-nagymacskaknal?fbclid=IwAR2Z7jxNYlbJWi6NIIaHpLZTkq604ropge6012tUWk7OJQEN6tv25faY_lw

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr5418035076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása