Képes Tükör

Képes Tükör

A World Press Photo 2022 kiállítás október végéig látható a Magyar Nemzeti Múzeumban

Tartozunk annyival magunknak és egymásnak, hogy megismerjük a világ sajtófotó tudósítását, amelynek az anyaga a World Press Photo 2022 kiállításon látható.

2022. október 23. - Kepes.Tukor

 

 

 

Az idei válogatás képeit a nemzetközi zsűri 130 ország 4066 fotóriporterének 64 823 fotójából választotta ki. A nemzetközi sajtófotó kiállítást 120 helyszínen mutatják be a szervezők.

Ahány fotó, annyi történet, amelyet a rendezők fontosnak találtak és kiválasztottak a beadott pályaművek közül, amelyek legjobban prezentálják a közelmúlt történeteit. Ami összeköti a történeteket az, hogy több mint 70 városban és 30 országban fogják megtekinteni ugyanazt a gazdag anyagot, amelyet Magyarországon a Magyar Nemzeti Múzeum tár a nézőközönség elé.

A World Press Photo 2022 kiállítás kísérő tárlata ebben az évben Radisics Milán „Lábnyomunk – Az ember hatása bolygónkra” című fotókiállítása látványosan, érdekfeszítően, gazdagon és színesen mutatja be a kapcsolatot és annak kihatását az ember és a természet között.

A World Press Photo 2022 kiállítás október 30-ig tekinthető meg a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Tartozunk annyival magunknak és egymásnak, hogy megismerjük a világ sajtófotó tudósítását, amelynek az anyaga a World Press Photo 2022 kiállításon látható.

Bővebb információ olvasható a kapcsolódó oldalakon.

https://mnm.hu/hu/kiallitasok/idoszaki/world-press-photo-2022-kiallitas

https://www.facebook.com/WorldPressPhoto

A bejegyzés trackback címe:

https://kepestukor.blog.hu/api/trackback/id/tr617960470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása